Yunus Emre Ortaokulu

Vizyon: İyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmak.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKul binası içerisinde ilkokul- ortaokul birlikte bulunmaktadır.

Telefon - 0322 515 8155

WEB - https://yunusemre-ortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ağlıboğaz Mah. Aşkın Sokak 23/1

Yerleşim Yeri - Ağlıboğaz Mah. Aşkın Sokak 23/1

Adres - Ağlıboğaz Mah. Aşkın Sokak 23/1

Ulaşım Toplu Taşıma Araçları İle

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adana´ya 70 Km uzaklıkta, Kozan ilçe merkezinde bulunmaktadır.